Home    Woningaanbod    Woningtaxatie    Bedrijfsaanbod    Bedrijfstaxatie    Aankoopmakelaar    Wie zijn wij    Inschrijven    Contact

 

     
  Bedrijfstaxatie  
   
 
U als ondernemer wil natuurlijk graag weten wat de waarde van uw bedrijfspand op dit moment is. Gervas kan u daarbij uitstekend van dienst zijn.

Alvorens wij tot taxatie overgaan, laten wij vooraf onderzoek verrichten naar wat er zoal betrekking heeft op uw bedrijfspand of op het pand dat u wilt gaan kopen. Vervolgens maken wij met u een afspraak om het bedrijfspand te taxeren.

Wilt u een bedrijfstaxatie via of de verkoop van uw bedrijfspand door Gervas laten uitvoeren, vul dan het formulier in of bel ons op voor een afspraak, wij zijn u graag van dienst.

     
   Taxatieopdracht (bedrijven)  
     
  Bedrijfsnaam
Naam opdrachtgever (contactpersoon):
  Voorletters:
  Adres:
  Postcode:
  Woonplaats:
  Telefoon overdag:
  Telefoon 's-avonds:
  E-mail adres:
   
   Gegevens van het te taxeren  bedrijfspand:
 
Adres:
Postcode:
Plaats:
   
 
   

Na het invullen en versturen van de taxatieopdracht zal de taxateur binnen 2 werkdagen contact met u opnemen voor het maken van een afspraak. U ontvangt het taxatierapport van de taxateur in tweevoud met factuur uiterlijk binnen 5 werkdagen na opname.

 

 

..........................................................................................................................................................................................................................................................................  

Gervas BV  | Disclaimer  | Privacy Policy | Lid van het VBO  |  ingeschreven in het register NRVT - SCVM - NWWI