Home    Woningaanbod    Woningtaxatie    Bedrijfsaanbod    Bedrijfstaxatie    Aankoopmakelaar    Wie zijn wij    Inschrijven    Contact

 

   

     NWWI-taxatie nodig?  klik hier       

 
  Woningtaxatie
  Woningtaxatie
   
 

Gervas is door Det Norske Veritas (DNV) gecertificeerd en als zodanig in het SCVM-register ingeschreven. Makelaars en taxateurs van de SCVM voldoen aan de kwaliteitseisen die geformuleerd zijn in de Europese Norm (EN) 45013 en als zodanig aan die van (hypothecair) financiers, zoals banken en verzekeringsmaatschappijen, waardoor u zeker weet dat u met een taxatierapport van Gervas een alom geaccepteerd kwaliteitsproduct in handen heeft.

 

Daarnaast is Gervas verplicht deel te nemen aan een programma van permanente educatie zodat u er zeker van kunt zijn dat de kennis van Gervas altijd up to date is.

 

Diverse zaken waarvoor u een taxatierapport nodig heeft kunnen zijn: verkoop, aankoop, financiering | nationale hypotheek-garantie, overdracht binnen de familie of het vaststellen van de taxatiewaarde voor belastingen.

     
   Taxatieopdracht Persoonsgegevens:
     
Naam opdrachtgever:
  Voorletters:
  Adres:
  Postcode:
  Woonplaats:
  Telefoon overdag:
  Telefoon 's-avonds:
  E-mail adres:
   
   Gegevens van het te taxeren  pand:
 
Adres:
Postcode:
Plaats:
   
   
   

Na het invullen en versturen van de taxatieopdracht zal de taxateur binnen 2 werkdagen contact met u opnemen voor het maken van een afspraak. U ontvangt het taxatierapport van de taxateur in tweevoud met factuur uiterlijk binnen 5 werkdagen na opname.

 

 

..........................................................................................................................................................................................................................................................................  

Gervas BV  | Disclaimer  | Lid van het VBO  |  ingeschreven in het register SCVM - NWWI